Kontakt

Credits

Välkommen till Malins & Lars

Vårt crew!

Lutz Neumann

Lutz arbetar sedan flera år som framgångsrik regissör, manusförfattare och idéutvecklare.

Karriären som regissör började med produktion av musikvideos men idag är han inriktad på att hitta, filmatisera och visa tidigare outforskade platser och miljöer runt om i världen.

Han har utvecklat och producerat flera framgångsrika dokumentärserier för populära tyska tv-kanaler och har bland annat regisserat flera avsnitt av programmet ”360 grader” för tv-kanalen Arte.  (Mer info)

I Cold-Nose-Huskies har Lutz rollen som regissör för den film som projektet bland annat ska utmynna i.

Sabine Streckhardt

Sabine är en erfaren kamerakvinna och har en viktig roll i dokument-ationen av projektet. Efter studier på Bauhaus-universitetet i Weimar har Sabine producerat flera framgångsrika tv-reportage och dokumentärer för tyska tv-kanaler som ZDF, 3sat och Arte. Hon har erfarenhet från filmuppdrag under mycket tuffa förhållanden i Albanien, Arktis, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Estland, Island, Kroatien, Lettland, Litauen, Makedonien, Montenegro, Nya Zeeland, Norge, Österrike, Polen, Rumänien, Ryssland, Serbien, Slovenien, Slovakien, Ungern och USA.  (Mer info)

Sabine har rollen som kamerakvinna i Cold-Nose-Huskies och kan nu lägga till Lappland på sin lista över spektakulära platser att filma på.

Mattias Strid

Mattias är Malins bror och en naturfantast och djurvän av rang. Han är utbildad jakt- och fiskeguide och vet hur man färdas säkert i vildmarken under alla årstider. Han är ett proffs på att hantera snöskotern och vet bättre än någon annan hur färskfångad fisk ska rökas.

Mattias fungerar som Cold-Nose-Huskies allt-i-allo. Tillsammans med Malin och Lars tränar han hundarna samt fixar och kör alla sorters maskiner och fordon. I övrigt hjälper han till med allt mellan himmel och jord. Mattias kommer även följa med som chaufför och handler på tävlingarna. Han är mannen man kan räkna med helt enkelt!

Denny Rossow

Denny är en tvättäkta Mecklenburger: lugnet i egen hög person och med en särskild blick för fiskevatten. Efter 10 år inom armén arbetar han nu i Berlin och är vad man närmast skulle kunna beskriva som en sportgalning. Den entusiastiska löparen har gått från att genomföra halv-och helmaratontävlingar till att nu även springa tävlingar på 100 km. Hans andra passioner är resor och fotografering.

I Cold-Nose-Huskies hjälper Denny framförallt till med organisering och är en av projektets fotografer.

Niels Hoffmann

Niels arbetar till vardags som författare, grafisk designer och äventyrare. Han är diplomerad ingenjör inom skogsbruk och miljöledning. Efter studier i Göttingen forskade han flera år inom nämnda områden innan han år 2005 bestämde sig för att byta kontoret mot kanoten i vattnen i det tyska landskapet Mecklenburgska sjöarna (Mecklenburgische Seenplatte).

Han blev därefter guide och kanotinstruktör, men kunde inte hålla sig borta från resor ut i världen och har arbetat med sin bror i flera olika projekt. År 2009 startade han eget med verksamhet som frilansande författare, skribent, föredragshållare samt inom konceptutveckling och grafisk design. Han arbetar mest med teman som rör natur, människor och konst på olika sätt.

I Cold-Nose-Huskies har Niels särskilt ansvar för PR och marknadsföring. Han fungerar som kontaktperson för tysk media och sponsorkontakter samt även som skribent och ansvarig för visuell gestaltning av projektet.

COLD-NOSE-HUSKIES  |  Jonsudden 13 ∙  92493 Gargnäs Sweden  |  phone: 0046 70 287 85 02

Nyheter på facebook

– RACE-SPONSORS 2017 –

– OFFICIAL SUPPLIERS –

– EQUIPMENT SUPPORT –